Maakt onderdeel uit van Quinta Essentia Family Network

 

Quint Therapy by hands

Ervaren op de behandeltafel

Quint Therapy behandelt binnen haar eigen ontwikkelde methode. Deze is geschikt voor ieder lid van het gezin, ook voor kinderen. De behandeling wordt op maat gemaakt.

Iedere behandeling is uniek. Er wordt gebruik gemaakt van een compilatie van massagevormen/technieken waarvoor Quint Therapy gecertificeert en toegerust is.

*****

Quint Therapy wil het Hoger Bewustzijn in de mens ervaarbaar, bereikbaar, inzichtelijk en toepasbaar maken in het dagelijkse leven, waardoor de sociale en individuele beperkingen die de Mens of het gezin nu nog ervaart worden vertaald in competenties.

Als de Mens kan (samen)werken met het fysieke, emotionele, mentale, geestelijke en etherische instrumentarium dat nu voorhanden is, zijn Vijfling kan inzetten en verstaan, zijn Ego kan beheren/temmen, zijn energie positief kan filteren en bewaken/ beschermen, zijn gevoel en gedachten positief kan filteren en zichtbaar ander gedrag kan kiezen, ervaren en vertonen, dan zet hij neer wat Quint Therapy voor ogen heeft:

*****op enig moment In Vol Bewustzijn in je Hoger Bewustzijn Zijn, waardoor een nieuw inzicht een nieuwe Waarheid oplevert die je zelf ervaart, kunt vertalen en toepassen.*****

De mens leert middels zijn ervaringen en de waarheid verandert naar gelang je kennis... Quint Therapy biedt de ervaring en de inspiratie.

*****

Omdat deze behandeling uw lichaam en geest balanceert en u meer terug brengt bij uzelf, zult u of uw kind meer ruimte en draagkracht gaan ervaren binnen de gezinstherapy. Vergelijkbaar met haptotherapie. Ook wanneer u zwanger bent is Quint Therapy by hands volledig toegrust.

In deze behandelvorm wordt Coaching gecombineerd met ervaren via de handen en het eigen systeem van uw mogelijkheden op alle fysieke & energetische nivo's. Allerlei massagevormen en recente technieken zijn in een nieuw kader en Licht geplaatst. Deze behandeling is een bijzondere finetuning en steeds verrassende combinatie uit de massagevormen naar gelang het lichaam aangeeft. U herkent, ervaart en wordt op directe wijze tastbaar gecoached naar uw geestelijke zelfredzaamheid en fysieke zelfbeheer t.a.v. ongewenste verstoringen. Ook kinderen kunnen deze zelfredzaamheid door ervaring zeer snel oppakken en begrijpen hoe hun lichaam reageert op verstoring/disbalans/disharmonie. De beste manier om een kind nieuwe keuzes te laten maken die helpend zijn.

Meerwaarde van deze methode is dus dat het zelf ervaren zelfredzaamheid oplevert en sneller de kern van de verstoring kan worden herkent en aangepakt. Op een dieper bewust nivo worden kennis en weten geintegreerd en bruikbaar gemaakt.

Wanneer u meer wilt lezen over Quint Therapy by hands, zie www.quint-therapy.nl.