dierentuin1

Ferry staat garant voor Quint Gardening & Experience vanuit 20 jaar ervaring als hovenier en gezinsbegeleider bij de stichting Brederode; opvang voor uithuis geplaatste kinderen en begeleider in de verslavingszorg.

Daarnaast heeft Ferry jarenlang particuliere tuinen onderhouden en ontworpen in de omgeving van Blaricum/het Gooi voor Borgman en van Empelen. 

 

 

dierentuin2

 

 

 

 

Samen hebben we ruim 4 jaar als vrijwilliger/onderzoeker ervaring opgedaan in positief ombuigen van echtscheidings en jongeren problematiek in diverse gezinnen. Van jeugdzorg tot raad voor de kinderbescherming, mediation, rechtbank en advokaten. Zodoende is geen enkele manipulatie/machtmisbruik van de diverse instanties, exen en kinderen meer onbekend...

Ook hebben we samen drie achter eenvolgende jaren als vrijwilliger een project in het Zwarte Woud opgepakt; aanleg van middelgrote tuin en bestrating voor een guesthouse/villa.

 

 

 

 

Jolie is eigenaar, therapeut/coach/masseur en ontwikkelaar van de bedrijven QUINT THERAPY & QUINT FAMILY onder de paraplu QUINTA ESSENTIA FAMILY NETWORK. Zij is de drijfveer en daadkracht om gelijksoortige bedrijven en mensen te verbinden.

Op dit moment is zij werkzaam als freelance senior massage therapist bij THRIVE op IJBURG, Amsterdam. Daar bieden we ook de workshops & trainingen aan.