Maakt onderdeel uit van Quinta Essentia Family Network

 

Quint Courses & Quint Inspiration:

 

Ken je het gevoel dat je de IKEA in loopt en je ineens doodmoe bent? Of dat je op het telefoonnummer van je vriend drukt, maar je merkt al verbinding te hebben omdat hij jou net belde? Dat je ineens hoofdpijn hebt en je ziet dat je collega een paracetamol slikt? Dat je een pak melk haalt, maar ineens je karretje half vol ligt? Dat je agenda overvol zit en plotseling alle afspraken gecanceld worden? Dat je iets wilt vertellen en ineens zijn alle woorden weg, terwijl ze “op het puntje van je tong liggen”? Of dat je al maanden last hebt van onverklaarbare rugpijn, hartkloppingen, tintelingen of duizelingen, maar niets helpt?


Je doet misschien al aan yoga, mindfullness, meditatie of familieopstellingen, bezoekt de osteopaat, chiropractor, masseur, healer of natuurarts. Je boekenkast puilt uit van de"in 5 stappen naar geluk"-boeken, maar toch mis je nog iets? Je hebt de “gouden” speld in de hooiberg nog niet gevonden? De beloofde pot met goud onder de regenboog nog niet gezien... Je zoekt naar een USB-stick die alle informatie bevat die je nodig hebt op elk moment voor iedere situatie? En je wilt vooral nuchter blijven en geaard zijn? En je weet wellicht dat je te maken hebt met energie, en je hoort dat de sleutel ligt in je gevoel en gedachten, maar denkt dat je de klok hoort luiden zonder te weten waar de klepel hangt?

Daarom gooiden wij voor deze training bovenstaande ingrediënten"upgraded" in een mixer. We helpen je het ”upgraded” deeg te kneden, te laten rijzen, de gewenste oven uit te kiezen, het brood te bakken, het te eten en te verteren. Maar ook om zelf de “upgrade” in te zetten om nieuwe deegsoorten te creëren. Omdat het die “upgrade” is die je leven verandert.
We leren je om jouw systeem en die gouden USB-stick (die je al hebt!) op virussen te scannen, schoon te maken, de accu van je systeem sneller op te laden, te kiezen welke data je wel en niet uploadt of downloadt en te weten waar je die data vandaan haalt. De nieuwe energetische tools, woorden en vaardigheden zijn eenvoudig, herkenbaar, tastbaar en direct toepasbaar. De methode om grip te hebben op jezelf, je leven.

Wij bieden je een training om kennis te maken met de ongekende kracht, rust en vrijheid die je kunt ervaren wanneer je over jezelf regeert vanuit het hart. We gaan energetisch detoxen met behulp van yoga, meditatie, bodywork/healing & coaching met nieuwe en aanvullende informatie om hoogbewust visionair te kijken en te kunnen reageren.
 

Courses:

*Beginnerscursus"Werken met energie".
*Gevorderdencursus"Beheren van energie". 
*Meestercursus 'Op weg naar innerlijke vrijheid & blijheid'.
Na het volgen van onze cursussen bent u uitstekend toegerust om een grotere stap te maken middels de verdiepende cursussen of opleiding via Manon Consulting. zie www.manonconsulting.nl

Meerwaarde bij het volgen van cursussen is het totaalpakket aan ondersteuning en begeleiding vanuit beide docenten binnen het samenwerkingsverband. Telefonische ondersteuning/healing is binnen de looptijd van de cursus ingesloten.

Inspiration:

*Quint Experience: Voor informatie over het aanbod zie de volgende link: Quint Family Experience

*Thema-inspiratie-experience: Voor informatie over het aanbod van deze experiences zie de volgende link: Thema-Inspiratie Experience

*Thema-inspiratieavonden: Voor informatie over het aanbod zie de volgende link: Thema-inspiratie-avonden

*Workshops: Voor informatie over de diverse workshops zie de volgende link: Workshops

*Spirilogisch Café: Voor informatie over de diverse Spirilogische Cafe's zie de volgende link: Spirilogisch Cafe