Maakt onderdeel uit van Quinta Essentia Family Network

Nieuws en ontwikkeling

NIEUWSTE INFORMATIE & ONDERZOEK

 

Quinta Essentia Family Network houdt zich bezig met een diepgaand onderzoek ten aanzien van specifieke onderwerpen die we tegenkomen binnen ons netwerk. 

Wij hebben alreeds onderzoek gedaan naar onverklaarde epilepsie, narcolepsie, koortsstuipen en slaapverlamming. Op dit moment werken wij aan nieuwe methoden om het (voor) stadium van frozen shoulder, schouderproblemen, herniaklachten en onderrugproblematiek te behandelen, alsook shinsplints en hamstring/heupklachten. Deze worden besproken met fysiotherapeuten en zijn door een aantal van hen nu al als uitzonderlijk effectief en wonderlijk eenvoudig getypeerd. Daarnaast werken we aan methoden om na een ongeval de naweeen/pijnen/klachten preventief direct na het ongeval te verminderen/verlichten en de kans op doorwerking van blessures te verkleinen.

*Lees hier het onderzoek t.a.v. epilepsie, slaapverlamming, narcolepsie en koortsstuipen: klik op;

onderzoek epilepsie, slaapverlamming, narcolepsie en koortsstuipen


*Lees hier het onderzoek en de nieuwste zelf ontwikkelde techniek ten aanzien van schouder- en frozen shoulder klachten: klik op; 

Schouder (frozen shoulder) onderzoek techniek

 

Wij hebben u nodig.

De onderwerpen zijn medisch lichamelijk & geestelijk van aard en bevatten vraagstukken ten aanzien van bewustzijngroei en wensen ten aanzien van de medische wereld en maatschappij/politiek. 

Ze hebben altijd te maken met datgene waar we medisch regulier of maatschappelijk/politiek nog geen antwoorden/behandeling/aanpak voor hebben gevonden of waar dringend nieuwe informatie/kennis/weten, oplossingen/mogelijkheden voor gewenst worden.

Daarom zijn wij op zoek naar EIGEN ervaringen en POSITIEF KRITISCHE vraagstukken van mensen die zo vrij willen zijn deze aan ons te mailen. Dat kan eigen geschreven tekst zijn, maar ook digitaal opgenomen eigen werk. Bijvoorbeeld in eigengemaakte video of geluidsopname. Ze worden niet als zodanig geplaatst op de site. De site zal de inzichten anoniem verwerken/documenteren en is gericht op informeren. 

LET WEL: Wij zijn en blijven allen verantwoordelijk voor wat wij zeggen, schrijven en doen. Wij zijn echter niet verantwoordelijk voor de gedachten en gevoelens die bij ons binnenkomen. De sleutel ligt in een vernieuwde zienswijze/correctie/filtering binnen ons gevoel en gedachten. 

Ervaringen betreffende onvolkomenheden en onmacht in gerechtelijke organisaties, bedrijven, ziekenhuizen, BJZ, RvdK, rechtbank, advocatuur, opvoeding, scholing, banken en artsen/therapeuten etc. etc. zien wij niet als incidenteel of op zichzelf staand. Wij zijn op zoek naar gelijkenissen voor verbeterpunten in het grote geheel. Ook zijn wij op zoek naar ervaringen van mensen die de diagnose hebben gekregen een medisch onverklaarbare pijn/ziekte en of geestelijke verstoring te hebben.

Quinta Essentia Family Network zal zelf via internet en haar therapeuten/artsen netwerk binnen de vraagstukken de laatste informatie onderzoeken en ontwikkelingen in deze site verwerken.

Voorop staat het doel in het algemene belang. Integriteit en nobelheid zijn voorwaarden. De bedoeling is de laatste kennis en de nieuwste problematiek omtrent het onderwerp te verzamelen/bundelen, daarmee verantwoordelijken/iconen aan de slag te zetten en uiteindelijk nieuw kennis/weten in te kunnen zetten. Kennis maakt VRIJ en VRIJHEID is een groot goed. Openbaarheid van informatie maakt keuze mogelijk.

Privacy en persoonlijkheid is een illusie, maar tot dat iedereen daarvan doordrongen is blijven wij ons conformeren aan de regels en ethische normen en waarden die nu gelden. Deze site zal feiten benoemen, maar ook meningen en oordelen aan u overleggen. Dit laatste is wat wij nog maar zelden en zuiver doen. Als we geen oordelen en meningen meer benoemen en geen grenzen aangeven van wat toelaatbaar is zijn we bezig misstanden te gedogen en onze persoonlijkheid en benodigde groei daarin te ontkennen. Zuiver oordelen is een mening poneren die overeenkomt met de hoogste wijsheid vanuit het hoger bewustzijn vanuit de hoogste bron. Alleen door te doen en uit te proberen ontgroeien we uiteindelijk ons EGO en zijn we in staat een betere wereld te vormen met elkaar.

Wij gaan de uitdaging aan

In ieders belang,

voor het grote geheel

een voor allen, allen voor een

In vrijheid gelijkheid en broederschap