Maakt onderdeel uit van Quinta Essentia Family Network

 

Gezinstherapie;

Coaching, bemiddeling/advisering & massagetherapie in de gezinssituatie:

* scheiding-, omgang- & jeugdbegeleiding voor het gehele (ex)gezin of een deel daarvan. Quint Family bemiddelt en adviseert in alle facetten en taken binnen de situatie in het (ex)gezin naar en voor alle betrokkenen, maar ook naar betrokken instanties voor het (ex)gezin.

* begeleiding van processen in bewustzijnsgroei voor hoogsensitieve of heldervoelende jeugdigen/kinderen of ouders binnen het gezin met elkaar.

* geboorte- & stervens-procesbegeleiding en begeleiding bij sombere of depressieve gevoelens/ burnout

* acute telefonische opvangondersteuning en/of aansturing in de situatie aan ouders/oppas/leerkracht/hulpverlener, desgewenst ook op locatie, voor gezinnen met kinderen die te maken hebben met:

- nieuwe tijds verstoringen in de geest of gedachten/ gevoel/ handelen, zoals concentratie-, angst-, slaap-, gedrags-, voedings- en fysieke problematiek

- het stempel hebben gekregen van bijvoorbeeld hoogbegaafdheid of juist bevreemdend lage begaafdheid in EQ of IQ

- ADHD, PDD NOS, MBD, autisme, schizofrenie, eetstoornis, gedragsstoornis e.d. gediagnosticeerd hebben gekregen voor bepaalde eigenschappen, maar er geen medische oorzaak gevonden is in de hersenen

Zie de link: Quint Family instant solution

Voor meer informatie over de specialisaties zie de link: Specialisaties Quint Family Therapy


Wij blinken uit in:

* de nieuwste informatie & strategie/aanpak in het beheren van gevoelens, gedachten, handelen aangeboden binnen de 'thuis-situatie' op door u gekozen locatie

* positieve, inspirerende en krachtig waarachtige communicatie 

* samenwerkend meersporen beleid in het geheel aan zorg/ welzijn, gezin /scholen, werk/ leiderschap en advocatuur/ justitie/ mediation.

* een via mij ontwikkelde Quint Family Therapy en Quint Therapy by hands methode & een nieuwe methode uit opleiding: Quinta Essentia Family Therapy en Quinta Essentia by hands

* een uniek samenwerkingsverband: Innergiebewust, met de Praktijk voor Electroacupunctuur. Zie de linken: Innergiebewust & www.electroacupunctuur.net.

* samenwerking met Visee Finance. Zie de link: www.visee.nl

* de mogelijkheid van outdoor therapy. Zie de link Quint Family Experience voor coaching & training in de natuur, bijzonder geschikt voor bepaalde groepen kinderen en/of verslavingen.